O nama

 

Mi smo tim sa jako širokim iskustvom na tržištu u domenima prodaje i marketinga, te prepoznavanja potreba tržišta i pronalaženja najboljeg načina da udovoljimo kupcima. Godine iskustva su nas ohrabrile da započnemo misiju kojoj je cilj poboljšanje usluge u prodaji te podizanje svijesti o važnosti profesionalnog ponašanja tokom obavljanja prodajnih aktivnosti u cilju kreiranja ljepše slike u očima kupaca o našim klijentima, te zadržavanja lojalnosti klijenata.

Kako bi dokazali svoju stručnost u ovom domenu, također nudimo i program proizvoda metalnog i pločastog namještaja, gdje pored osnovne misije u prodaji imamo za cilj pokazati da kupac može uvijek biti upravu.

 

VIZIJA VAŠE USLUGE POČINJE OVDJE!

U vremenu sve jačih konkurenata i sve većeg broja inovacija, usluga je jedino u čemu se možemo isticati. Kompanija CFC BH d.o.o. ima zadatak da bude Vaš pouzdan partner i Vaš oslonac u poslu u domenu unapređenja Vaše usluge, prodajnog bontona i nastupa Vaših zaposlenih, te da Vam pomogne da zadržite Vašeg kupca lojalnim zahvaljujući besprijekornoj usluzi.

Naša misija se sastoji u tome da svaki zaposlenik u prodaji bude spreman za rad sa klijentima onog trenutka kad započne svoj radni dan, te da održi standard vizije koju Vi imate za svoju kompaniju!